da lama sangat kan :(

/ 30 January 2013 /
aku sangat gila akan tweet. entah kenapa. haha. dan juga entah kenapa, banyak entry aku bertajuk "entah kenapa?" ah! pelik bak hang. aku pun naik aneh actually. aku baru perasan semalam. so, apa-apa je la.

actually, da lama sangat aku tak baca al Quran. somehow, kadang2 aku macam jadi sangat hipokrit dengan nasihat orang sana sini and do advice people. :( but the real fact is, aku ni bukanlah baik sangat. aku ni jahat nak mampus. banyak dosa da aku buat. *takkan nak mention woi?*

aku buat itu. aku buat ini. ah. entah apa nak jadi dengan aku. aku memang teruk gila la. semuanya kerana pengaruh. :( aku banyak sangat dosa ni. dan aku masih belum lunaskan and I know it my sin very well. shit!

dan aku da lama tak baca Quran . aku ada tafsir sekali. sometimes, aku try to be istiqamah people. try to read it. oh yeah, tadi aku try baca doa panjang-panjang semula. heh. and I nailed it. aku terasa aku da mula back to back to be y last person who are afraid to death. who are afraid to Allah.

ya Allah. please forgive me. please forgive my parents. bukan salah mereka aku jadi macam ni teruk gila babi. not their fault. it is my fault. from now and on, I'll try to change . for everyone sake. tapi kan :( aku ada satu masalah besar, aku susah nak lupakan perangai aku.

I have habit.

maybe not now untuk share. ini just sharing untuk aku dan Allah SWT je tentang habit dan masalah peribadi aku . i dont like tapi dia ada jugak. this habit come when I am ten years old. shiznitz when try to remember it. the day which change my whole life after all :(

okay la. maybe next time untuk merapu, aku akan tulis lagi kat sini. tadi aku tengok Hansel and Gretel. nice movie after all. I loike. :) and Haidhar suruh aku tulis novel, siapkan dan terus aku merungut kat dia.

"memang senang buat novel tu. buat lab report lagi senang."

and then acap mencelah.

"ye la, buat lab report senang sebab tiru orang sebelah."

dan aku tergelak kat rumah terbahak-bahak. you are so damn right acap. till the end. babai :)

1 comments:

{ sherlina halim } on: 21 June 2015 at 20:55 said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/