datang lambat. bangun lambat

/ 21 February 2013 /
tadi aku bangun laambat. kelas aku start pukul 10 pagi. and aku terjaga pukul 10 pagi jugak. gila epik! haha. tadi aku ada kelas Oral Interaction Skills which is aku already amik kelas tu pun. tapi BHEP suruh amik balik.

aku da , blerghh habisan. jadah kekdah apa ni woi. so, a bunch of people like me, kena ulang balik subjek Oral Interaction Skills ni. a bunch of people ni ialah kami iaitu daripada Asasi kat U** ni. aku da macam. kam on. what is the purpose, kami semua kena amik balik subjek tu.

it is just like, kau belajar pecahan masa sekolah rendah and kau kena belajar balik the exact thing, the same text book, the same pengisian , the same esaimen and whetever else kat sekolah menengah.

apa perasaan kau masa tu? for sure akan rasa, what the hell is goin on. memang aku suka amik subjek yang sama banyak kali. haih si BHEP ni. semua orang rasa benda ni menyusahkan sebab

first : da dapat pengecualian.

second : lepas tu kena gugur kan balik.

kalau proses tu mudah takpe la jugak. ni da kalau proses dia , kena ulang masuk pejabat kat Pejabat Pentadbiran tu, memang aku sukaaaaaaaaaaaaa sangat. hell yeah.

orang atasan memang tahu nak mengarah je. yang jadi mangsa ialah student macam aku dan kengkawan aku ni. lain kali, dalam silibus asasi, tak payah masukkan Oral Interaction Skills tu. tahi betul.

tetiba aku takde mood nak menaip sebab Hariz buat hal. =.=[' haih. kbai. sambung lain kali. haha. benda ni da macam aku punya diari jek.

babai!!

1 comments:

{ sherlina halim } on: 21 June 2015 at 20:55 said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/